Hacked by IslamicSec
b>Member: ToksidoHack - UnikZone Al - Bang Man - Decompose AL


Ky operacion u be nga "IslamicSec" KOSOVA ESHTE SHQIPERI DHE SHQIPERIA ESHTE ILIRI Ti, Shqiperi, me jep ndere, me jep emrin Shqipetar, Zemren ti ma gatove plot me deshire dhe me zjarr. Shqiperi, o mema ime, ndonese jam i merguar, Dashurine tende kurre zemra s'e ka harruar. DONT FORGET OLD MAPS.. We Are Albania Hackers, Nothing can stop us, Only ALLAH